4 Eylül 2007 Salı

F 1 YARIŞLARI Hamilton, Monza'ya ümitli gidiyor


Hamilton, Monza'ya ümitli gidiyor
03.09.2007 10:36 - Spor haberleri bugün 210.494 kişi tarafından okundu


Türkiye Grand Prix'de hayal kırıklığı yaşayan Lewis Hamilton, geçtiğimiz yıl GP2 serisinde şampiyonluğunu ilan ettiği Monza'ya ümitli gidiyor. Hamilton yaptığı açıklamada, "Monza oldukça tarihi bir pist. Bu yüzden de tüm pilotlar için çok özel bir yer. Çok, çok uzun düzlükleri ve yüksek hızda geçilen virajlarıyla harika bir pist."


"Buradaki ilk yarışıma geçtiğimiz yıl GP2 serisinde çıktım. Benim için hatıra dolu bir hafta sonu olmuştu. Çünkü burası, şampiyonluğu kazandığım yer oldu. Umarım bu yıl da iyi bir yarış çıkarır ve gelecek için harika bir anı olur" diye konuştu.


22 yaşındaki İngiliz pilot, "Buranın araç ayarları açısından kolay bir pist olmadığını hatırlıyorum. Dolayısıyla bu haftaki testler çok faydalı oldu. Monza motorlar açısından da zorlayıcı olacak. Hızlı zamanlar yapmak için bordürleri kullanmak zorunda kalıyorsunuz. Bundan dolayı daha hassas bir süspansiyon paketi tercih ediliyor. Böylece aracın zarar görmemesi için bordürlerden daha yumuşak bir geçiş sağlıyorsunuz" dedi.


Hamilton ayrıca, "Ayrıca aracı inanılmaz derece düşük downforce seviyesinde yavaşlatmak da kolay değil. Burada fren yapıldığında aracın dengesi çok önemli. Testlerde bu konu üzerinde de çalıştık" şeklinde konuştu.


TurkiyeF1.Com

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.